Vi skapar matvaruhandelns framtid

Viessmann tillhandahåller smartare kyllösningar för butiker, detta skapar i sin tur större möjligheter att sälja livsmedel. Viessmanns framgångsfaktorer inkluderar en sänking av den totala livscykelkostnaden, skapandet av en njutbar erfarenhet när man shoppar samt möjlighet till anpassningar som passar den unika affärsägarens concept.

Låga livscykelkostnader


Viessmann har en omfattade syn på livscykelkostnader - från installation, energieffektivitet, daglig drift, service och underhåll till återvinning. Vårt mål är att sänka livscykelkostnaderna idag för att skapa fördelar imorgon för framtida generationer.

 

Överlägsen upplevelse


En djup förståelse av våra kunders affärsbehov och marknadsinsikter möjliggör oss att hjälpa handlare att skapa en shoppingkänsla av världsklass. Våra kylmöbler erbjuder ett podium för livsmedel, vilket kommer att öka handlarens försäljning. Tillsammans med våra kunder skapar vi lösningar som handlaren kan dra fördel av likväl som konsumenterna.

 

Unika butikskoncept


Våra kyllösningar passar alla komersiella kunders koncept. Flexibilitet att möta våra kunders önskemål är vår ryggrad. Våra produkter kan anpassas för att uppfylla våra kunders behov samt att särskilja deras butiker med unika möjligheter.